Cautare

2458 de rezultate pentru "clasamente liga vi seria 1 etapa 17" (3.17 secunde)
Intrarea echipei locale in Liga I presupune realizarea de lucrari, pe care consilierii judeteni dar si locali le-au aprobat. ... Iata cerintele pentru desfasurarea de competitii in Liga I pe stadionul de la Calarasi : 1. ... Amenajare pista de atletism stadion 17.
Dunarea Calarasi s-a impus in fata celor de la Poli Iasi, scor 2-0, si urca pentru moment pe pozitia a 4-a in Liga 1. ... Mediop a ratat 3 ocazii mari, una dintr-o pozitie ideala, din situatie de 1 la 1 cu portarul Denis Rusu.
1.900 de ani de la inaugurarea Columnei lui Traian de la Roma ar fi putut sa devina unul dintre acele evenimente care sa promoveze durata noastra in Europa si sa intareasca adevarata imagine a Romaniei, cu trecutul si valorile ei nationale.
Cateva zile mai tarziu, la 17 octombrie, celelalte tari din Liga Balcanica, adica Bulgaria, Grecia si Serbia, declara si ele razboi aceluiasi inamic. ... Contextul general al acestui razboi era dat de dorinta tarilor din Liga Balcanica de a cuceri teritorii ale Imperiului Otoman.
Mihai Stoica isi doreste ca marile rivale ale FCSB, Dinamo si Rapid, sa aiba un parcurs bun in acest sezon de Liga 1. "Vreau pe Dinamo in Liga 1 si pe Rapid in play-off"
Dinamo Bucuresti, retrogradata in premiera in Liga 2, nu are antrenor in acest moment si nici nu stie bugetul pe care se poate baza, mizand din nou pe sprijinul fanilor din Programul DDB.
Nu mai putin de patru echipe din autoproclamat valoroasa Liga a lui Mitica au iesit pentru a se duela in Europa, iar macar doua dintre acestea, CFR Cluj si Steaua, era de asteptat sa faca instructie cu niste adversari modesti.
Capitanul Radoi declara ca s-a vazut care este echipa care joaca in Liga Campionilor si cea de Cupa UEFA, iar antrenorul Munteanu ii acuza pe "caini" ca nu-si merita locul in clasament.
Este insa singura formatie de la noi cu sanse de calificare, in conditiile in care la start s-au aliniat numai putin de sapte echipe, doua in Liga Campionilor si cinci in Cupa UEFA.
Jucatoarele se afla pe locul trei in seria vest, la un singur punct in spatele echipei de pe locul doi, CFR Timisoara, iar tehnicianul oltencelor spera ca va reusi sa organizeze si un cantonament centralizat la munte.
Trupa lui Liviu Andries joaca astazi, de la ora 17.00, in deplasare, cu Universitatea Poli Municipal Timisoara, meci din etapa a 15-a a Ligii Nationale, iar sambata, de la ora 18.00, primeste vizita formatiei Benfica Lisabona, in optimile Cupei Cupelor.
Formatia Prometeu Craiova va disputa astazi, de la ora 18.00, in deplasare, un joc foarte important, adversara fiindu-i FC Oltchim Ramnicu Valcea, partida contand pentru etapa a 28-a din Liga a III-a, seria 4.
Formatia olteana ALRO Slatina va juca astazi, de la ora 17.30 (Digi Sport 1), la Oradea, impotriva echipei FC Bihor, confruntarea contand pentru etapa a 29-a din Liga a II-a, seria a 2-a.
1. ... in prima trebuie sa ma obisnuiesc sa mananc zi de zi la aceleasi ore fixe, in a doua etapa trebuie sa reduc cantitatile, iar in a treia etapa trebuie sa am grija la calitatea alimentelor. Eu niciodata nu am intrat in a doua etapa sau a treia.
Prima etapa consta in realizarea unei diagnoze a problemelor majore ale sistemului de sanatate. ... In etapa a doua, pe baza acestei diagnoze se va elabora Pactul National pentru Sanatate. ... Urmatoarea etapa inseamna elaborarea unei legi cadru a sanatatii.
Aceasta era prima etapa. ... Acum urma etapa a doua. ... Iesirea de ieri anunta intrarea in ultima etapa. Iar ultima etapa e o miscare de alba neagra.
A treia etapa de recalculare a pensiilor din sistemul public s-a incheiat. Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, spune ca au fost necesari 200 de miliarde de lei pentru aceasta etapa.
Luni a debutat cea de-a doua etapa a Caravanei "Fermier in Europa", actiune care presupune informarea fermierilor si a potentialilor intreprinzatori din mediul rural cu privire la implicatiile integrarii europene.
Prima etapa care a insemnat o rata anuala a plecarilor de sub trei la mia de locuitori s-a consumat in primii ani dupa 1989 si a avut drept tinte Turcia si Israelul, unde concetatenii nostri au gasit o remunerare mai buna pentru munca prestata.
Producatori, importatori de autoturisme si distribuitori autorizati ai acestora, in numar de 37, vor primi in total 37,73 de milioane de lei pentru derularea celei de a doua etape a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, care va incepe azi, 1 octombrie, si se va incheia pe 12 decembrie, potrivit Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM).
google-analytics.com